B.S.P. COMERT S.R.L. este o societate cu capital exclusiv privat infiintata in anul 2009.

Societatea are sediul in Petrachioaia, str. Ciresului, Nr. 599, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1592/2009, inscrisa in Registrul persoanelor impozabile inregistrate in scopuri de TVA.

Prin statutul sau juridic societatea poate infiinta sucursale si filiale, atat in tara cat si in strainatate.

Principalele directii de activitate ale firmei sunt: importarea produselor decorative si plasarea lor catre vanzare (en-gross si en-detail).

B.S.P. COMERT isi desfasoara activitatea conform legislatiei in vigoare si are deschis cont atat in lei cat si in valuta la Banca Transilvania, sucursala OTOPENI. Majoritatea operatiounilor de incasare si plati se fac prin intermediul acestei banci, atat pentru clientii si furnizorii interni cat si externi.

Desfacerea produselor si prestarea serviciilor se realizeaza pe piata din Romania in cea mai mare parte.

Produsele si serviciile oferite de firma sunt compatibile din punct de vedere calitativ cu cele ale firmelor cele mai competitive in domeniu, fapt pentru care acestea se bucura de aprecierea generale a clientilor. Pentru mentinerea si ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente inceea ce priveste achizitionarea si operationalizarea unor tehnologii de actualitate cat si pentru pregatirea corespunzatoare a personalului.

Avem o gama variata de produse (flori artificiale, cosuri, ambalaje flori, rabant, , ceasuri ect.), incercand sa acoperim cat mai mult cererea de pe piata.

Pentru orice informatie si detalii despre produse, va asteptam cu drag la magazinul nostru din Doraly Expo Market, pavilionul P, standurile nr. 515, 526 si 534, de luni pana vineri de la orele 9:00-17:00 si sambata de la 9:00-14:00